Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Internet Sociology / psykologi -Adfærd

Skrevet d. 12.06.2009 af KarstenLund
Hej Allesammen.

Jeg søgte efter et psykologiforum, så hvis jeg er helt forkert på den, vær ikke ked af at pege mig i den rigtige retning :)

Jeg har en interesse for psykologi og adfærd på nettet. Jeg har brugt ret lang tid på at læse de ting jeg har kunnet finde, og alt har været udenlandsk. Jeg har ikke kunnet finde noget på dansk. Det er nok også fordi det er ret specielt.

Jeg ville meget gerne i kontakt med personer der har en stærke faglig kendskab til psykologien omkring adfærd på nettet, men mest af alt en der deler min store interesse.

Jeg er specielt faldet for teorien om at vi generelt er delt op i 4 personkarakteristika:
Den Spontane,
Den Humanistiske,
Den Metodisstiske
Den Konkurrence prægede.

Der er jo så en række hybrider af disse elementer, men basalt set vil jeg meget gerne i kontakt med nogen der kan hjælpe mig med at "skabe" disse personligheder, beskrive dem og give dem noget liv :)

I er meget velkomne til at spørge løs, eller direkte kontakte mig på karsten {/a} tracemedia.eu

Med MEGET venlige hilsner
Karsten Lund
annonce
Skrevet d. 21.06.2009 af KarstenLund
intet respons?
Skrevet d. 09.07.2009 af Radil
Hej Karsten

Jeg tror, at det er lidt svært at se, hvad du vil. Hvis du vil vide mere omkring adfærd på nettet, så kan du begynde med "Oxford Handbook of Internet Psychology". Jeg tvivler meget på, at du kommer nogen vejne, hvis du udelukkende søger efter litteratur på dansk.

Casper

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay