Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

hjælp søges !

Skrevet d. 10.12.2009 af Redek
hej alle sammen min kæreste er i gang med sin 3 G opgave og har om. familie typer i det senmodernet samfund med henblik på køns roller ægteskaber og børne opdragelse. hun har læst en masse om Giddens og om hans teorier men hun har brug for en kilde der lige som opbakker de ting er der nogle af jer der har et link eller en ide om hvor man kan finde det. så ville i gøre mig en kæmpe tjeneste da hun er ved at gå ud af sig gode skind af frustration.

i må meget gerne sende en mail med det på claus_pedersen7@msn.com

hilsen Claus P.
annonce
Skrevet d. 14.12.2009 af Liv bjerre
Hej Claus,
SFI burde have en del, hun kunne finde interesse i, bl.a. af Mogens Christoffersen eller Mai Heide Ottesen. Hun kan gå ind på SFI hjemmeside og søge. der er bl.a. en rapport af Mogens, der hedder noget ala familiens udviking i det 20. århundrede, og så vidt jeg husker, blev der lavet et interview med Mai i forbindelse med SFIs jubilæum, som også burde ligge på hjemmesiden. Hvis ikke I kan finde noget, så giv lyd, så skal jeg nok prøve at finde det.
Hilsen Liv
Skrevet d. 14.12.2009 af Redek
hej liv

mange tak for det fandt en del der inde hun godt kunne bruge :) mange tak for hjælpen.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay