Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

SPSS til Mac??

Skrevet d. 25.08.2009 af Sia
Hey folkens!
Jeg skal have ny laptop og vakler mellem alm og mac. Nogen der ved om SPSS fås i en verison der kan køre på mac og hvis det kan, kører det smooth?
Tak for hjælpen!
Sia
annonce
Skrevet d. 27.08.2009 af Lars
Hej Sia,

Mig bekendt findes det og fungerer vist også fint nok (dog var der engang noget med, at de intel baserede macs (læs: de fleste nyere macs) ikke kunne køre SPSS - jeg ved ikke, om det stadig er et issue.. Der var vist også noget med, at versionerne var lidt bagud på mac udgaverne..

Alternativt kan du, på din mac vælge at installere det, der hedder VirtualBox, som lader dig afvikle Windows i et vindue på mac`en.. Det bruger jeg selv af og til (dog ikke specifikt til SPSS, men det burde ikke være at problem at afvikle SPSS under Virtualbox)..

Måske er der nogle af de hedengangne øvelseslærere i SPSS ved noget?

vh Lars
Skrevet d. 27.08.2009 af Sørland
Du kan komme rigtig langt også med ældre SPSS-versjoner. På PCen er Linux svaret på nonnens bøn. SPSS kører bundsolidt. Du skal så tilføje Wine som styrer windows-programmer.
Min store PC kører med Vista - flot og sexet men ikke særlig stabilt.
Skrevet d. 03.09.2009 af Sia
Tak for svarene!
Skrevet d. 03.09.2009 af Lars
Selvtak - hvad endte du med at finde ud af?

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay