Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Sociale klasser og social differentiering

Skrevet d. 01.12.2009 af LeneVejen
Hej..
Jeg er lige startet på SRP i 3.g (samfundsfag og engelsk) og har lidt svært ved at komme i gang.
Min opgaveformulering lyder således:
- Der ønskes en analyse af nogle selvvalgte engelske artikler med henblik på hvordan disse fremstiller sociale klasser og social differentiering
- Undersøg om England er et klassesamfund
- Med udgangspunkt i ovennævnte undersøgelse ønskes en sammenligning af den sociale differentiering i England og Danmark.
Det jeg mest er i tvivl om er hvad jeg konkret skal se på i forbindelse med undersøgelsen af England som klassesamfund? Hvis der er nogle som har input vil jeg meget gerne have dem.
Vh Lene
annonce
Skrevet d. 08.04.2010 af Spartakus
Det vil være mest spændende af undersøge england som klassesamfund. men også ret ligetil egentligt, for det som vel definerer et klassesamfund er menneskets stilling i produktionen, og england har ligeså dk, tyskland, sverige osv osv, en kapitalistisk samfunds forståelse - nogle ejer maskiner, fabrkker osv., og andre sælger deres arbejdskraft og udgør derfor et modsætningsforhold mellem dem der ejer og dem som ikke gør..

pøj pøj..

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay