Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Jobannonce: Adjunkt i Mediesociologi

Skrevet d. 04.06.2007 af Medialogi
Adjunkt i Mediesociologi

http://stillinger.aau.dk/vis.php?nr=3568

Ved Aalborg Universitet Københavns Campus i Ballerup, Det Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Institut for Medieteknologi og Ingeniørvidenskab er en stilling som Adjunkt i Mediesociologi (stilling nr. 200717) ledig til besættelse fra 01.08.2007.

Forskningsmæssigt vil stillingen ligge inden for brug af interaktive, digitale medier i et mediesociologisk paradigme. Yderligere skal forskningen fokusere på brug af medier i hverdags sammenhænge samt fastslå fordele og ulemper ved forskellige medier med en forståelse af medierne ikke blot som teknologi, men også som et socialt- og kulturelt fænomen.??Undervisningen vil primært være knyttet til alle semestre på Medialogi indenfor områderne: Mediesociologi, Medialogiens Historie, Medialogi, Menneske og Samfund samt metodelære, men også ved universitetets øvrige uddannelser. Ansøgere med erfaring inden for problembaseret undervisning og projektarbejde vil blive foretrukket.
Ansættelse og aflønning i.h.t. overenskomst mellem Staten og AC.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lektor Lise Busk Kofoed, tlf. 9635 2473, e-mail: lk@imi.aau.dk.
Ansøgning mærket stillingsnummer, vedlagt CV og eksamensbevis, påberåbte publikationer og andet materiale samt liste over det medsendte materiale fremsendes i 4 eksemplarer (men kun 3 kopier af publikationerne) skal være Aalborg Universitet i hænde senest med morgenposten den 08.06.2007.

Ansøgning sendes til :
Aalborg Universitet Det Ingeniør-, Natur og Sundhedsvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst
>

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay