Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

job muligheder

Skrevet d. 03.04.2008 af Tychsen
hej. jeg er en bette dreng på 19 år der overvejer kraftigt at studere sociologi når jeg afslutter gymnasiet. jeg vil bare ikke så gerne bruge 5 år af mit liv på en flot uddannelse som jeg ikke kan bruge til noget på den anden side (tidligere har jeg overvejet filosofi). så det jeg vil høre er hvilke jobs der er til en sociolog på den anden side af universitetet.
og er projektleder iblandt dem?
annonce
Skrevet d. 03.04.2008 af LDK
Hej bette dreng;)

Det er en smule svært at liste hvilke jobs sociologer kan få efter endt uddannelse sociologi er en meget bred uddannelse. Du skaber din egen profil i løbet af studiet afhængig af de fag du tager og om du evt. følger en af specialiseringslinierne på kandidaten (KU). Derfor målretter du mere eller mindre dig selv til det job/område du gerne vil have. `Projektleder` er en meget lidt sigende jobtitel, men der er flere sociologer som sidder i forskellige projektstillinger, så det er der god mulighed for.

Som arbejdsmarkedet ser ud pt. er der rigtige gode jobmuligheder for de fleste og bestemt også sociologer. Uden at kunne spå ud i fremtiden og fortælle dig hvordan markedet ser ud om x år når du er færdiguddannet, så vil jeg mene at sociologer har rigtigt gode jobmuligheder også i fremtiden. Du skal i hvert fald ikke lade dig afskrække af det.

Held & lykke med det!
Skrevet d. 03.04.2008 af Tychsen
jeg havde tænkt mig at tage det ekstra fag der hedder erhvervs sociologi eller noget i den dur,
og tusind tak for svaret.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay