Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Erik og Anni i sociologisk perspektiv

Skrevet d. 07.06.2008 af Kvortrup
Er det ikke tid til at Sociologien går ind i sladderbranchen, og at sladderbranchen går ind i sociologien?

Hvordan skal vi forstå Anni`s ballongynger? og hvad sker der når Erik får en tur i dem? hvilke konsekvenser har det får sociale processor både på mikro- og makroniveau.

Og hvad er det for nogle rygter der går om at Habermas` datter ligger i med Axel Honneth - kan det bekræftes? og kan vi få nogle detaljer? hvad hedder datteren, er de gift?

Hvor mange knald har Weber haft? var det noget med en italiensk anarkist?

Den bedste slibrighed fra sociologiens sladderhistorie belønnes med en øl til Dyrebar.

MVH

Kvortrup
Skrevet d. 07.06.2008 af Sørland
Max Weber havde noget med Else Jaffe Richthofen. De blev observeret på Monte Verita i Schweitz dansende i måneskin. Han stod senere fadder til hendes barn. Hun indrømmede, at hendes ægtemand ikke var faderen - men henviste til hendes psykiater, Otto. Så slap Max for ballade med fru Marianne.
Skrevet d. 15.06.2008 af JLunding
Efter sigende stak Else Jaffe Richthofen efterfølgende af med Max` bror Alfred Weber; og Max selv, ja han fandt sig en ny flamme i pianisten Mina Tobler.
Skrevet d. 15.06.2008 af Sørland
Der var noget firhændigt med Mina - men det var Else som var hos Max under hans sidste sygdom. Det er lige til en TV serie!

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay