Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Lederkursus for kvinder

Skrevet d. 19.12.2005 af Ncw
Færdig med at producere tekst til politisk sociologi-opgave :-)

Fandt dette opslag på kollegiet, som hermed viderebringes:

KVINDER
- GIV MÆNDENE KAMP I LEDELSEN!

Kursus for kvinder som går efter en lederkarriere

For få kvinder besidder lederstillinger i dagens Danmark, og det vil vi gerne lav om på. Derfor har vi gået nogle topkvinder, bl.a. kvindelig kommandørkaptajn i Søværnet Annemette Ruth til at give ud af deres erfaringer ved et éndags-kursus

Lederkvalifikationer kan være nyttige i projektarbejde og større gruppeopgaver på erhvervsrettede studier. det er afgærende, at vi i en ung alder lærer at tage ansvar og organisere for flere end bare os selv. På den måde kan vi arbejde os frem mod fremtidens lederstillinger.


------------
Hvad:
1-dagskursus med diverse foredrag af kvindelige ledere samt praktiske øvelser. Der vil blive serveret frokost og drikkevarer i løbet af dagen og du vil natruligvis modtage et kursusbevis efter kurset.

Hvor:
Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte

Hvornår:
Søndag d. 29. januar 2006, kl 10-16

Pris:
GRATIS!

Tilmeldning:
Til Katja Johansen via email til lederkursus@hotmail.com - vi skal have din tilmelding senest d. 20 januar. Venligst oplys dit navn og alder.

Hvem er vi:
Vi er en gruppe af unge studerende samt erhvervsarbejdende kvinder, som kender hinanden gennem spejderarbejde i Gentofte kommune, som bl.a. støtter projektet.
Skrevet d. 22.01.2006 af Ncw
Kvinder!

Katja beder mig fortælle, at der p.t. er to ledige pladser...!

/Nilse

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay