Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Haster!George Ritzer!Haster

Skrevet d. 07.12.2005 af ChristinaMSP
Hej med jer i kyndige mennesker. Jeg har lidt af et problem. Jeg har valgt at inddrage sociologen George Ritzer (mcDonaldiseringens far), men jeg kan ikke finde hans videnskabsteoretisk fremgangsmåde nogen steder, at han er kritisk er let nok at se, men er der andet I kan fortælle, så ville jeg blive meget glad.
Ps: Der skal svares i aften d. 7/12, ellers er det for sent! ):
Med venlig hilsen
Christina
(sygeplejestuderende)
Skrevet d. 07.12.2005 af ChristinaMSP
Nu er det tid for mig at smutte i seng og få min skønhedssøvn - hvis der alligevel skulle sidde nogle kloge hoveder, så er i velkomne til at maile til mig på stisser@hotmail.com (kun om Ritzer og kun til og med d. 8.12.2005)

Med venlig hilsen Christina
Skrevet d. 08.12.2005 af Albrechtsen
Hej Christina

Tja, jeg svarer vel nok desværre lidt for sent på dit spørgsmål. Angående George Ritzers position, så kan du finde noget herom i Ritzer fremragende sociologiske grundbog "Modern Sociological Theory". I denne bog placerer han sig selv under `nyere udviklinger i sociologisk teori`, som forsøger at integrere et mikro- og et makroperspektiv (i denne kategori placerer Ritzer også sociologer som Norbert Elias, Jeffrey Alexander, Norbert Wiley og James Coleman).

Mvh.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay