Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Foredrag - politik eller marked

Skrevet d. 26.09.2005 af Lars
Politik eller marked?

Foredrag af Martin Ågerup, økonom og økonomisk historiker. Direktør for den liberale tænketank CEPOS.

Dato: Onsdag d. 28.sept. fra kl.19-21. Sted: CSS 1.1.18

Sociologisk Udsyn præsenterer Martin Ågerup, direktør for den liberale tænketank CEPOS. I foredraget vil Ågerup stille skarpt på følgende spørgsmål: Hvad er frihed? Og han vil argumentere for den grundlæggende, liberale doktrin, at ejendomsretten er den væsentligste og mest basale frihedsrettighed! Endvidere vil Ågerup behandle spørgsmålet: hvorledes sikres friheden bedst muligt? Gennem markedets frie bevægelighed og begrænset statslig intervention – eller en anden institutionel orden?

Foredraget er gratis og henvender sig til enhver med interesse for spørgsmålet omkring frihed og samfund.

NB: Bemærk i øvrigt, at Sociologisk Udsyn (de studerendes foredragsforening ved Sociologi) holder orienteringsmøde for alle interesserede den 12.okt. kl.15.30 i Katedralen.
Skrevet d. 29.09.2005 af Laust
Hmmm det er da vist kun rettet mod den angelsaksiske version af liberalisme.... Der er faktisk liberalister der sætter andre værdier højere end Cepos` og Liberators versioner af liberalisme!!! Pointe: Nogle liberalister sætter den poltiske frihed og dermed de politiske rettigheder i centrum for vores liberale ideologi!!!!

Mvh
En kontinentalt orienteret liberalist

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay