Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Studentermedhjælper til Arbejdsmiljø København

Skrevet d. 03.11.2011 af Lærke Fritzbøger
Arbejdsmiljø København (AMK) søger en studentermedhjælper til dokumentationsar-bejde – 8t/uge pr. 1. januar 2012 - gerne tidligere.

Arbejdsmiljø København er en konsulentvirksomhed, der rådgiver Københavns Kom-munes institutioner og virksomheder (i alt 40.000 ansatte) om arbejdsmiljø, trivsel og sundhed. Du bliver en del af et levende tværfagligt miljø bestående af ca. 50 ansatte med mange forskellige uddannelser. Udover konkret arbejdsmiljørådgivning på kommunens arbejdspladser gennemfører vi løbende udviklingsaktiviteter, ligesom vi deltager aktivt i udarbejdelsen af kommunens strategier på arbejdsmiljøområdet.

Som kommunens arbejdsmiljørådgiver arbejder vi løbende på at samle og analysere den dokumentation, der findes om arbejdsmiljøet på Københavns Kommunes mange arbejdspladser, således at kommunens forvaltninger kan få et godt grundlag for deres arbejdsmiljøindsats. Dine opgaver vil ligge indenfor dette dokumentationsarbejde.

[b]Opgaver[/b]
Dit arbejde vil bestå i at assistere en sociolog, som har til opgave at indsamle og bearbejde statistiske data samt at formidle arbejdsmiljøviden på forskellig måde, både til AMK’s egne konsulenter og til kommunens forvaltninger. En større opgave pt. er udtræk og analyser på en database over en omfattende indsats overfor langtidssyge medarbejdere, som AMK gennemfører for alle kommunens 7 forvaltninger.

[b]Lidt om dig[/b]
Du er på 2. eller 3. år på sociologistudiet eller tilsvarende. Vi forventer, at du er god til og interesserer dig for at arbejde med analyse og fortolkning af primært kvantitative data og er fuldt fortrolig med almindelig PC-anvendelse. Du har kendskab til SPSS og er vant til at arbejde med tabeller og diagrammer i Excel. Du er nysgerrig og åben og god til at samarbejde.

[b]Ansøgning[/b]
Motiveret ansøgning med oplysninger om uddannelse mv. sendes til undertegnede senest mandag d. 14. november. Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte mig.

Jørgen Kæstel
Organisationskonsulent, Cand. scient. soc.

Arbejdsmiljø København
Enghavevej 82, 1
2450 København SV
Telefon 33 66 57 41
E-mail EH93@suf.kk.dk
www.amk.kk.dk

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay