Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

hjælp! Socialrådgiverudannelsen..

Skrevet d. 21.02.2009 af Rebecca sole
Hej med jer!
Jeg er en ung pige der indtil for nylig har læst engelsk på Ålborg uni., men har fundet ud af, at det bare ikke er mig. Nu går jeg og leger lidt med tanken om at blive socialrådgiver og tror nok dette er det rette sted at spørge:D Jeg vil faktisk gerne vide alt, også om løn og arb. tider da jeg ikke har lyst til at vælge forkert igen:/

Er der nogen herinde er læser/ har læst på uni. og som kan fortælle mig om hvor mange timer om ugen jeg skal regne med at være på skole?
Er der meget projekt arbejde?
På hvilke semestre skal man i praktik og er man selv med til at bestemme hvor man vil hen? (har hund, så kan ikke forlade den i fire måneder jo)
Vil gerne arbejde i kriminal forsorgen, nogen der kan fortæle mig lidt om hvilke opgaver de har, hvad man kan regne med at få i løn og hvilken tid på dagen man arbejder?

Mange af disse ? kommer self. ikke til at afgøre mit valg af uddannelse, prøver bare på at gardere mig mod at vælge forkert;)

På forhånd tusind tak!
annonce
Skrevet d. 02.03.2009 af Liv bjerre
Hej Rebecca,
Tror desværre ikke dette er det bedste sted at forvente fornuftige svar, da størstedelen af os jo er sociologer, og ikke socialrådgivere :) Men måske der er et par stykker, eller nogen der læser/har læst socialt arbejde (som vist nok er en overbygning, hvis man er socialrådgiver).
Hvis jeg var dig, ville jeg ringe til studievejledningen på Den Sociale Højskole (eller hvor man nu læser til socialrådgiver - sikkert afhængigt af hvor man bor) - de kan helt sikkert svare dig på dine spørgsmål.
Held og lykke!

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay