Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Danske studerendes hverdag - spørgeskema!

Skrevet d. 11.12.2007 af Bjerg
Hej!

Vi er tre studerende fra sociologiuddannelsen i Aalborg der er i gang med en undersøgelse af danske studerendes studiehverdag. Vi har endnu ikke opnået det ønskede antal besvarelser, og da vi samtidig er interesseret i at få sociologistuderende til at besvare skemaet, opfordrer vi interesserede studerende her på forummet til at deltage.
(Folk der ikke er igang med en mellemlang eller videregående uddannelse kan ikke deltage)

Klik dig ind på dette link for at komme til spørgeskemaet. Det tagermaksimalt 10 minutter at besvare:

http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=D2PMFES1111P
Om selve undersøgelsen:

Vi kan konstatere, at et stigende antal elever på landsbasis søgerprofessionel hjælp i løbet af deres studietid, for at få hjælp til athåndtere stress, nedtrykthed og ensomhed. Vi ønsker derfor med denneundersøgelse at se nærmere på, hvordan disse begreber hænger sammen med destuderendes sociale og faglige integration på studiet. Uddannelsesstedet er en vigtig socialiseringsarena, der påvirker og prægerdet enkelte individ i forhold til dannelsen af faglige og ikke mindst afsociale dispositioner. Det fundament, der skabes på studiet, har afgørendeindflydelse på vores evne til at tackle såvel personlige somerhvervsrelaterede udfordringer i fremtiden. Et indblik i problematikkerforbundet med det sociale og faglige liv på studierne landet over er i helesamfundets interesse. Ved at deltage i denne undersøgelse er du med til atbelyse nogle vigtige sammenhæge mellem studiemiljø og personlige problemer,der er særligt interessante i forhold til at forebygge og afhjælpestudielivets kriser og i skabelsen og opretholdelsen af et sundtstudiemiljø.
annonce
Skrevet d. 12.12.2007 af MalteC
hej

nu har jeg lige gennemført jeres test, og har lig et spørgsmål til jer.

hvad mener i med:
"føler du dig emotionelt ensom?"

MVH
malte

Skrevet d. 13.12.2007 af Bjerg
Hej Malte.

Først og fremmest fedt du gad at besvare skemaet - tak for det!

Vi er klar over det er penibelt og en anelse uforståeligt spørgsmål, men med emotionel ensomhed forsøger vi at distinkere mellem to forskellige "ensomheder". Hvor den social ensomhed grundlæggende er manglen på venner og sociale kontakter, betegner vi den emotionelle som en følelse af ensomhed på trods af man har mange sociale netværk. Den sociale ensomhed er mangel på et "ydre behov" , mens vores tese er den, at den emotionelle ensomhed påviser en indre psykisk tilstand der er ude af balance.

Håber det var svar på dit spørgsmål.
Dan
Skrevet d. 13.12.2007 af MalteC
Hej Dan

tak for svaret...

var nysgerrig over måden man kan føle noget emotionelt... tror at spørgsmålet kan give visse fejlkilder i analysen. Men forstår jeres sondring...

VH
Malte

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay