Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

kvinder i ledelse

Skrevet d. 02.11.2010 af Fiapigen
hej
jeg læser sociologi på første semester og har i den forbindelse om kvinder i ledelse. vores problemformulering lyder : hvorfor er der flere mandlige end kvindlige leder i den private sektor . derunder har vi hypoteserne. " kvinder fravælger karrierer til fordel for familien hvor vi gerne vil finde teorier og statistik om 1,5 forsøger teorien og andet der kan belyse problemet på mirko niveau.
vores anden hypotese lyder " mænd i lederstillinger har tendens til at vælge mænd frem for kvinder ( denne overvejer vi at lave om så den bliver bredere, dog stadig så vi kan få det fra virsomhedens side altså meso niveau ) vi havde i tankerne at bruge " rip, rap og rup effekten" også se på manegentment fra kvindernes side af sagen.
3. hypotese er samfundet ser ikke kvinder som leder altså set ovenfra. makro. her tænker vi " nålestrbsteorien " men igen vi har meget svært ved at se hvad mere vi kan koble på.

vores problem er at disse teorier er nogle vi kun har hørt meget kort om, og ikke kan finde nogle steder, og vi er virkelig på bar bund. vi kan ikke få fat på vores vejleder før om en uge og vi mangler meget teori for at kunne gå videre..

så alle forslag eller form for kritik modtages gerne.

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay