Sociologiskforum.dk var aktivt fra 2004-2012, men eksisterer i dag kun som arkiv.
annonce

Kevin Leman, Din placering i søskenderækken.

Skrevet d. 08.05.2011 af Elisabeth33
Jeg har fornyligt læst Kevin Lemans bog om sæskende rækken, som er en helt fantastik bog.

Så derfor vil jeg høre om der er nogle der har læst, nogle bøger der handler om søskende rækken. Jeg har haft lidt besvær med at finde nogle som ikke bliver for kedelige. Den bog Leman har skrevet er nemlig fyldt med god humor.

Mvh Elisabeth.
Skrevet d. 11.05.2011 af Julieogmolly
Hej

Jeg tror, du er nødt til at pløje dig igennem dem, du synes er kedelige. Selv kender jeg ikke til nemt læselige videnskabelige bøger. Tværtimod kræver de alle, at man sætter sig ind i de specielle begreber der bruges. Begreber der kan hedde det samme, men som teoretikerne kan lægge forskellige betydninger i. Der er nok ingen vej udenom :)

God læselyst
Skrevet d. 11.05.2011 af Julieogmolly
Hej igen

Googlede lige den bog du taler om. Det er ikke en videnskabelig bog, det er en selvhjælpsbog i stil med dem Dr. Phil skriver. Der står sikkert en masse spændende, men videnskabelig tror jeg næppe den er. Og jeg tror heller ikke, du får nogen herinde til at anbefale bøger som den ;)
Skrevet d. 12.05.2011 af Mads_Jaeger
Hej Elisabeth

Jeg vil bare lige sige, at der ikke rigtigt er noget videnskabeligt belæg for at søskendeposition betyder noget for uddannelse, IQ, indkomst, personlighed osv. Det er en sjov ide men, ak, desværre ikke rigtig.

Mvh.

Mads

Andre læser også

annonce
Sociologiskforum.dk benytter cookies til blandt andet statistik og marketing. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Okay